Kemerburgaz’da 1 Mart 2024'de saat 23.50 sıralarında 17 yaşındaki T.C.'nin kullandığı otomobil, yol kenarında arıza yapan ATV'yi tamir etmeye çalışanlara çarpmış ve kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Ardından anne Eylem Tok, oğlu T.C'yi önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçırmıştı.

12punto'nun haberine göre; Kaza günüyle ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören’in İlker adlı şoförü, DHA muhabiri Rojda Altıntaş’ı, olayın haberini yaptığı sırada arayarak,  kazayı yapan T.C'nin, Demirörenler'in çocuğunun arkadaşı olduğunu söyleyip uyarıda bulundu.

ABD'ye kaçan zengin velede Demirören koruması iddiası! Muhabir Rojda Altıntaş'tan açıklama DHA'dan yanıt ABD'ye kaçan zengin velede Demirören koruması iddiası! Muhabir Rojda Altıntaş'tan açıklama DHA'dan yanıt

3 Mart tarihinde yayınlanan bu haberin ardından kaza olayı 5 Mart'ta Türkiye gündemine geldi. İddiaların ortaya çıkmasının ardından Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 12punto.com.tr'ye konuştu.

"FARKLI BİR İSİMLE GELİP İFADE VERİYOR OLABİLİR"

Özer Aci, olayın günler sonra gündeme gelmesiyle ilgili şunları söyledi:

"Demirören burada acaba gerçekten çocuğun arkadaşı mı, olayın içinde var mı yok mu tam olarak belli değil. Bu aşamadan sonra insanın aklına her şey geliyor. Demirörenlerin çocuğu da orada olabilir onun yerine başka bir kişi bulup o kişiyi tamamlamış da olabilirler. Şüphe şüpheyi uyandırıyor. Ama ben ilk baştan beri şunu savundum. Basını susturdular, basını durdurdular ve benim hislerim bu zamana kadar hep doğru çıktı. Bunu Bülent Cihantimur değil diğer 9 ailenin çocuğu yaptı dedim. Fakat dikkat ederseniz 9 ailenin haricinde örneğin  Demirören'in çocuğu orada olmasa bile arkadaşları sahip çıkıyor. Çıksınlar bir konuşsunlar bakalım nereye kadar konuşcaklar."

"AYNI SİTEDE OTURUYORLAR"

Aci sözlerine şöyle devam etti:

"Tutanakta hiç geçmedi bu çocuk. Tutanaklarda böyle bir isim yok. Çocukların ifadeleri zaten birbiriyle kopyala yapıştır yapılmış vaziyette. Çocukların ifadeleri için herhalde bir avukat buldular, "Timur Cihantimur'u suçlayın dediler", olayın özü bu.

O çocukla Timur Cihantimur aynı sitede oturuyorlar o site zaten Demirörenler'in sitesi.

Benim anlamadığım, ben CNN'e canlı yayına çıktım sen bunu yayınlatmıyorsun, afedersin burnunu sokuyorsun işin içine. Sonradan niye yayınlatıyorsun acılı baba diye niye canlı yayına çıkarmıyorsun? Tutarsızlık var burada da"

"BİR MEDYA DEĞİL BİRKAÇ MEDYA VAR BU İŞİN İÇİNDE"

Eninde sonunda gerçekler ortaya çıkar. Medyayı susturuyorlar susturdular baskı altına aldılar demiştim. Bazıları ne alakası var dedi bazı gazeteciler yok öyle bir şey dedi.

Sıra polislere de gelecek. Sıra üst düzeylere de gelecek. Eylem Tok demiş ya 'üst düzeylerden biri beni kaçırdı' diye. Sıra birilerine daha gelecek. Bir medya değil birkaç medya var bu işin içinde."