Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin 27’nci, 2023 yılının 2’nci sergisi olan Hüsnü Dokak, "Mahrem" resim sergisi, düzenlenen açılış töreni ile sanatseverler ile buluştu. Açılış törenine, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sanatçı Hüsnü Dokak ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sergi açılışında konuşan sanatçı Dokak, “Bu sergide ben kendimi anlatmak istedim. Bu sebeple sergimin ismi olarak Mahrem’i uygun buldum. Yaşadığım süreç içerisinde resimlerimde kendimi gizlemeyi değil daha çok kişilerin beni tanımasına fırsat vermek istiyorum. Serginin açılması konusunda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Dokak’ın ardından konuşan Başkan Kurt ise “ Çağdaş Sanatlar Galerimiz sergilerine devam ediyor. Bu konuda bizlere destek olan danışma kurulu üyelerimiz Hayri Esmer ve Rıdvan coşkun hocama teşekkür ediyorum. İzleyeceğimiz resimler çok özel resimler. Türkiye’de artık mahrem bir şey kalmasın istiyoruz. Değişimin zamanı geldi ve hepimiz birlikte değişelim istiyoruz. Ülkemizde neler oluyor, devleti yönetenler neler yapıyor bunları öğrenmek istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Kurt ve sanatseverler, sergiyi gezdi. Hüsnü Dokak’ ın “Mahrem” adlı resim sergisi, 30 Nisan 2023 pazar gününe kadar sanatseverlerce izlenebilecek.