Moda Sahnesi, yeni tiyatro sezonunu üç yeni oyunla açtığını duyurdu. Geçen sezon "Babamı Kim Öldürdü" ve "Ormanlardan Hemen Önceki Gece" adlı oyunları izleyici ile buluşturan Moda Sahnesi, pandemi döneminde hem yüz yüze hem de online olarak oyunlar sergiledi. Moda Sahnesi'nden yeni sezonla ilgili yapılan açıklamada, 2021-2022 sezonunda da üç yeni oyunla seyirci karşısına çıkılacağı belirtildi.

İLK OYUN SUZY STORCK

Moda Sahnesi'nin seyirciyle buluşturacağı ilk oyun Magali Mougel’in yazdığı Reyhan Özdilek’in çevirdiği "Suzy Storck". Yönetmenliği Kemal Aydoğan’ın, sahne tasarımını Cansu Aslan’ın, ışık tasarımını İrfan Varlı’nın, müziğini Dengin Ceyhan’ın yaptığı, Reyhan Özdilek, Aybanu Aykut, Mert Şişmanlar, Çağlar Yalçınkaya’nın rollerini üstlendikleri oyun 4 Eylül’de prömiyer yapacak.

ÇOCUK OYUNU VE YERALTINDAN NOTLAR

Açıklamada, ikinci olarak eylül ayı sonunda Yasin Yürekli’nin yönettiği çocuk oyununun prömiyer yapacağı duyuruldu. Oyunda Zeynep Güngörenler, Ayşegül Çaylı, Cem Burçin Bengisu, Mertkan Erkan rol alıyorlar.  Moda sahnesi’nin yıl bitmeden prömiyerini yapacağı üçüncü oyun ise ünlü klasik "Yeraltından Notlar". Kemal Aydoğan'ın oyunlaştırıp, yöneteceği oyunda Gökhan Azlağ ve Sinem Kurt rol alacak.

Moda Sahnesi yeni üç oyunun dışında geçtiğimiz sezonlarda seyirciyle buluşan "Yeni Bir Şarkı", "Babamı Kim Öldürdü", "Bütün Çılgınlar Sever Beni" ve "Ormanlardan Hemen Önceki Gece" oyunları oynamaya devam edecek. Tüm bu oyunların biletlerine Moda Sahnesi'nin web adresinden ulaşmak mümkün.