Haber: Hülya Kılınç

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Turgutlu'da halk tarafından coşkuyla karşılandı. Günün sabah saatlerinde CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile birlikte sanayici esnaflarını kahvaltıda ağırlayan, esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, sanayi ziyaretlerinden sonra Çarşamba Pazarı’nda esnaflar ve vatandaşlarla buluştu. 


MHP'Lİ ERGÜN'E YÜKSEK SU FATURASI TEPKİSİ GÖSTERMİŞLERDİ 


Geçtiğimiz pazartesi günü kurulan semt pazarında tezgah açan pazarcı esnafı, pazarda seçim çalışması yapan MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Cengiz Ergün'e, hizmet alamamaktan yakınmış ve yüksek su faturaları nedeniyle sert tepki  göstermişti. Aynı pazarcıların tezgah açtığı Çarşamba Pazarı'nı dün ziyaret eden CHP'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ise pazarcı esnafı tarafından meşaleler ve alkışlarla karşılandı. 
Daha sonra çarşı esnaflarını ziyaret eden Ferdi Zeyrek, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak da BAGGİ tekstil işçilerine ve çarşı meydanında vatandaşlara karanfil dağıttı. 

Turgutlu Pazar Ziyareti


HER MAHALLEDE AYRI BİR GÖRSEL ŞÖLEN


Günün akşam saatlerinde Subaşı, Derbent ve Avşar mahallelerine bir çıkartma yapan Ferdi Zeyrek, gittiği her mahallede görsel şölen yaşadı. Davul zurna ve meşaleler arasında kendisini karşılamaya gelen vatandaşları selamlayan Zeyrek, kahvehanelerde toplanan kalabalığa seslendi, yaklaşan yerel seçimlerde kazanması durumunda yapacaklarını anlattı.