Kültür Bakanlığı tarafından tescili alınan ve Melisa Günaştı Yanat, Gül Havva Çakıcı, Nail Şencan, Derya Karaoğlu ve Serkan Karaoğlu’nun yönetim kurulu üyeliğini yaptıkları ‘Mikrofon Bende Müzik Kampı ve Ses Yarışması’na, Türkiye’nin farklı şehirlerinden 30 yarışmacı katıldı.

Türk müziğine yeni sesler kazandırmayı amaçlayan ‘Müzik Kampı’ iki gün sürdü. Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen programda, Gençlik Kampı’nın doğal ortamında hem çalışma, hem de dinlenme şansı bulan yarışmacılar, final gecesinde ise sahne aldılar.

Mehmet Bülent Çimentepe, Şebnem Özsaran ve Aygün Karadoğan’ın jüri üyeliğini yaptıkları yarışmada sahne alan yarışmacılar; popüler müzikten duygusal şarkılara, türkülerden fantezi eserlere kadar farklı türlerdeki parçalarla geceye renk kattılar.

TÜM YARIŞMACILARA KATILIM BELGESİ DAĞITILDI

‘Mikrofon Bende Müzik Kampı ve Ses Yarışması’nda yapılan oylama sonunda Serkan Karaoğlu birinci, Zana Acar ikinci, Erden Ünal ise üçüncü oldu. Jüri özel ödülleri ise Serhat Çalışır, Murat Ütaç ve Mehmet Turan’a verildi. Tüm yarışmacılara program sonunda katılım belgeleri dağıtıldı.

 “BELEDİYEMİZ KÜLTÜR VE SANATA ÇOK ÖNEM VERİYOR”

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu törende yaptığı konuşmada, “Başkanımız Vahap Seçer adına, hepinize hoş geldiniz demek istiyorum. Belediyemiz, sanatçılara gerçekten çok önem veriyor. ‘Mikrofon Bende Yarışması’nın ilkinin burada olması da, bizim için onur verici bir olay” dedi.