Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Nergis Toplantı ve Düğün Salonu, evlenecek çiftlerin ve ailelerinin yükünü hafifletmeye devam ediyor. Sümer Mahallesi’ndeki Nergis Toplantı ve Düğün Salonu, ikramsız 3 bin 240 TL, ikramlı 8 bin 100 TL'den kiralanabiliyor.

İkramlı fiyatlandırmanın içerisinde kurabiye, yaş pasta, içecek ve müzisyen bulunuyor. Hafta içi ve hafta sonu sabit fiyat uygulanan Nergis Toplantı ve Düğün Salonu, yüzde 40 ve üzeri engelli, şehit ve gazi yakınları için ikramsız 1 TL'den kiralanıyor.

“İNSAN ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”

İlçeye ve vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını belirten Başkan Doğan, “Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’muz ile çiftlerimizin en mutlu, en anlamlı günlerinde yanında oluyoruz. Modern ve çok amaçlı Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’muzda en uygun fiyatlarla hem çiftlerimizin hem de ailelerimizin maddi olarak yükünü hafifletiyor, ekonomik krizin hissedildiği bu dönemde onlara destek oluyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi, insan odaklı ve insana dokunan projeleri ilçemize kazandırmak ve hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz” diye konuştu.