Haber: Atilla Yoğurtçu

CHP’li adaylar, İlçe Başkanı Yalçıntaş ve Meclis Üyesi adaylarına büyük ilgi göstererek, Atatürk’ün partisine her daim sahip çıktıklarını hatırlatan Alevi Canlar, Büyükşehir’de Ahmet Akın, Edremit’te ise Mehmet Ertaş’a büyük destek vereceklerini ifade ettiler. 

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, ziyaretlerde şunları söyledi: “Günlük programımız kapsamında İlçe Başkanımız Av. Emin Yalçıntaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Akın, ilçe yöneticilerimiz ve belediye meclisi üyesi adayı yol arkadaşlarımla birlikte, Altınoluk Alevi Kültür Derneğimizde canlarımızla buluştuk. Bu güzel buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm dernek üyelerimize çalışma arkadaşlarım Emre Atay ve Dernek Başkanımız Veli Doğan nezdinde teşekkür ediyorum.” 

Pir Sultan Abdal Derneği Edremit Şubesi’ni ziyaret eden Mehmet Ertaş ise şunları ekledi: “Parti Meclisi üyemiz Mehmet Tüm, İlçe Başkanımız Av. Emin Yalçıntaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Akın, ilçe yöneticilerimiz ve belediye meclisi üyesi adayı yol arkadaşlarımla birlikte Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Edremit Şubesi’nde güzel ilçemizde bir arada yaşamaktan onur duyduğumuz dostlarımızla bir araya geldik. Misafirperverliklerinden dolayı tüm dernek üyelerimize başkanımız Sebahat Aydoğan Nalbantoğlu nezdinde teşekkür ederim.”