Haber: Atilla Yoğurtçu

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; Halkla iç içe, tüm sorunları bilen ve çözüm üreten bir belediye başkanı olacağını söyledi. Ertaş; “Halktan kopuk ve otoriter yönetim anlayışına karşı; demokratik ve katılımcı yerel yönetim anlayışımız esas olacaktır. Kişisel tarihimin son 20 yılı, bunun hem kanıtıdır hem de garantisidir” diye konuştu. 

Ayrıca haktan, hukuktan, adaletten yana Cumhuriyet Halk Partili halkçı bir belediye başkanı olma sorumluluğunu omuzlarında taşıdığını hatırlatan Ertaş; “Edremit’in sorunlarını hızla çözeceklerini söyleyerek,  “ Yurttaşlarımızın şikâyetlerini ve taleplerini yakından takip edeceğiz. Edremitlilerin ihtiyaçlarını hızlı biçimde karşılayan etkin ve güçlü bir yerel yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Bunun için, belediye yönetiminde gerekli düzenlemeleri yapacağız; teknolojinin sunduğu tüm olanaklardan faydalanacağız” dedi.

ERTAŞ’A, CAMİVASAT MAHALLESİ’NDEN TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; Camivasat Mahallesi’nde vatandaşlar ve esnaf ile bir araya geldi Gece güzel havanın keyfi ile harika bir seçim çalışması gerçekleştiren Ertaş ve ekibi gümbür gümbür geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş;” İlçe Başkanımız Sn. Av. Emin Yalçıntaş ve Belediye Meclisi Üyesi Adayı yol arkadaşlarımla birlikte Camivasat Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizleri büyük bir coşku ve yoğun bir kalabalıkla karşılayıp, sözümüze ortak olan tüm Camivasatlı komşularıma teşekkür ederim.  Edremit’imizi yalnız seçim sürecinde değil, 1 Nisan’dan itibaren de karış karış gezmeye ve komşularımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Biz Varız az kaldı geliyoruz” diye konuştu.

GÜRE MEHMET ERTAŞ’I DESTEKLİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş;” Yeşille mavinin merkezi Edremit’imizin,en huzurlu yerlerinden olan Güre’de  esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk. Güre’de bulunan vatandaşlarımızla güzel havanın keyfini birlikte çıkardık. İşletmelerimizde çalışan tüm emekçilerimizin de ellerini sıkıp, hayırlı işler diledik. İlçe Başkanımız Sn. Av. Emin Yalçıntaş, parti yöneticilerimiz ve meclis üyesi adayı yol arkadaşlarımla birlikte Güre Köy Meydanı’nında vatandaşlarımızla buluştuk.  Bizleri büyük bir coşkuyla karşılayan Güreli komşularıma teşekkür ederim. Körfezimizin bu güzel beldesinin tüm sorunlarının çözümü için ben ve ekibim geliyoruz” dedi.

Ayrıca, Güre Cem Evinde Halil Yargıcı’nın hayır lokmasına katılan Ertaş; “Parti Meclisi Üyemiz Sn. Mehmet Tüm, İl Yöneticimiz Sn. Yusuf Yavuz ve Belediye Meclisi Üyesi Adayı yol arkadaşlarımla birlikte ilk olarak Tahtakuşlar Mahallemizde Gülsüm Karaoğlu’nun hayır lokmasına ardından Güre Cem Evi’nde,Hakka yürüyen Halil Yadırgı’nın hayır lokmalarına katılım sağladık. Verilen lokmaların Hak dergâhında kabul olmasını niyaz ediyorum” dedi.

ERTAŞ: 1966 EDREMİTSPOR BİZİ GURURLANDIRDI

1966 Edremitspor maçını izleyen Ertaş ve Belediye Meclis Üyeleri büyük guru duyduklarını ifade ettiler. Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “ Playoff grubu 4.hafta mücadelesinde sahamızda Gaziosmanpaşa Spor’u 3-0 gibi net bir skorla yenen Edremitsporumuz göğsümüzü bir kez daha kabarttı. Biz size inanıyoruz çocuklar. Bu yolun sonu şampiyonluk” diye konuştu.

ALTINOLUK ALTI OKU BAĞRINA BASTI

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; Altınoluk’ta gerçekleştirdiği mitingte büyük ilgi gördü. Altınoluklular tarafından sevgi seli ile karşılanan Ertaş; desteklerinden dolayı hem esnafa hem de vatandaşa çok teşekkür etti.

Ertaş; “Bugün kü Altınoluk programımıza TBMM Başkanvekilimiz Sn. Gülizar Biçer Karaca, Parti Meclisi Üyemiz Sn. Mehmet Tüm, İlçe Başkanımız Sn. Av Emin Yalçıntaş, önceki dönem Altınoluk Belediye Başkanımız Sn.İsmail Aynur, önceki dönem İlçe Başkanımız Sn. Deniz Onur Özcan ve Belediye Meclisi Üyesi Adayı yol arkadaşlarımla birlikte Altınoluk’ta büyük bir coşku ve kalabalık eşliğinde mitingimizi gerçekleştirdik.  Altı Ok’u bağrına basan Altınoluklu hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.