İSTANBUL (AA) - MediaMarkt, 31 Temmuz'a kadar sürdüreceği kampanya ile CLUB üyelerine özel seçili ürünlerde geçerli 2 bin 500 liraya varan indirim sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt, çeşitli avantaj ve hizmetler sunduğu sadakat programı CLUB üyelerine özel kampanya başlattı.

31 Temmuz'a kadar devam edecek kampanya kapsamında birbirinden çeşitli ürünlerin yer aldığı sepetlerde tüketicilere 2 bin 500 liraya varan indirimler sunulacak.

MediaMarkt'ın CLUB üyelerine özel uygulayacağı kampanyada, 5 bin lira ve üzeri alışverişlerde 200 lira, 10 bin lira ve üzeri alışverişlerde 500 lira, 20 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1.500 lira ve 35 bin lira ve üzeri alışverişlerde ise 2 bin 500 lira indirim sağlanacak.

Kampanya, MediaMarkt mağazalarında, mediamarkt.com.tr ya da MediaMarkt mobil uygulamasından 28-31 Temmuz arasında yapılan alışverişlerde geçerli olacak.

Verilen bilgiye göre, MediaMarkt CLUB'a üye olmak ise oldukça kolay. Teknolojiseverler MediaMarkt CLUB'a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik'e tıklayarak hızlıca üye olabiliyor.