Haber: Esat Aydın

Siyasal İletişim Ajansı Modern Zamanlar; Manisa’da, Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA-DER) ve Millet İttifakı ile birlikte Manisa'da Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Kadının Siyasetteki Temsili ve Kadın Politikaları” konulu bir panel düzenleyecek.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne giderken kadınların siyasete katılımı ve temsili ile kadın politikalarına ilişkin tartışmalar yeniden gündemde.

Özellikle Cumhur İttifakı içinde yer alan Hüda Par ve Yeniden Refah Partisi’nin tutumuyla gündem olan toplumsal cinsiyet eşitliği, Türkiye’de kadının siyasi temsili, kadın politikaları ve kadın sorununa dair çözüm önerileri; Manisa’da 13 Nisan Perşembe günü saat 14. 30'da, Maski İkiz Kuleleri Konferans Salonunda, Millet İttifakının bileşenlerini oluşturan partilerin kadın genel başkan yardımcıları, yöneticileri, adayları ve siyasette aktif rol alan kadınların katılacağı panel ile masaya yatırılacak.

TÜRKİYE'NİN TANIDIĞI KADIN POLİTİKACILAR KONUŞMA YAPACAK

TÜRKİYE'NİN TANIDIĞI KADIN POLİTİKACILAR KONUŞMA YAPACAK

Moderatörlüğünü gazeteci ve CHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Nur Batu'nun yapacağı panele konuşmacı olarak şu isimler katılacak:

  • Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy,
  • Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serap Yazıcı,
  • İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Şenol Sunat,
  • Deva Partisi İstanbul İl Kurucu Üyesi Bahar Kayserilioğlu,
  • Sıfır Ayrımcılık Derneği Eski Başkanı, SODEV Genel Sekreteri ve CHP İstanbul Milletvekili Adayı Elmas Arus.
  • Kadın Adayları Destekleme Derneği İzmir Şube Başkanı Banu Önkol ve Avukat, Yazar, Kadın Hakları Savunucusu Tuba Torun.

WhatsApp Image 2023-04-12 at 15.00.07

#Seçim2023 Yerel Medya Koordinasyonu