Haber: Sakarya Fırtına Haber

 Taraklı, Sakarya’da yer alan, tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleriyle ünlü bir yerleşim yeridir. Sakarya’nın turistik bir yerleşim yeri olan ilçede 3 bin 516’sı erkek, 3 bin 378’i kadın olmak üzere toplamda 6 bin 894 kişi yaşamaktadır.

Firtinahaber.com Editörleri, siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Sakarya’nın sevilen bu küçük ilçesi Taraklı’da CHP İlçe Başkanı Kadir Güneş, 2023 Seçimleri’nin tüm ülkede olacağı gibi Taraklı İlçesi’nde de çok farklı geçeceği ve çok farklı sonuçlanacağını anlattı.

WhatsApp Image 2023-04-12 at 13.27.58

“Ekonomik krizde Taraklı’nın tek avantajı…”

Seçimi etkileyecek en önemli faktörün ekonomik kriz olduğunu anlatan Güneş, “Biz kırsal kesimde yaşadığımız için ekonomik krizi daha fazla hissediyoruz pazarlarda… Bizim buradaki tek avantajımız, ev kirası falan vermemek. Aynı zamanda da insanlarımıza bire bir yaklaşarak dertlerini, sorunlarını dinleyebiliyor olmak. Belki pek fazla bir şey yapamıyoruz ama onları, dertlerine derman olmak umuduyla dinliyoruz… En azından zor günlerinde yanlarında oluyoruz. Yanlarından ayrılıp, arkamıza dönüp baktığımızda insanların yüzünde mutluluk görüyor olmak bize yetiyor. Cumhuriyet Halk Partisi, insanlara dokundukça bir kartopu gibi büyüyor” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-04-12 at 13.27.58 (1)

Güneş, Taraklı’da her yaştan insana dokunmak için çabaladıklarını anlatarak, “İlçemiz mahallelerinde yaşayan, bir engelinden ya da belki romatizmasından dolayı komşusuna, kahvesine, arkadaşına gidemeyen vatandaşlarımıza elektronik arabalar temin ettik. Bunların her birini bir dayanışma halinde, partili büyüklerimizin iş birliği ile yaptık” diye konuştu.

“Geliyor gelmekte olan”

Sakarya’nın en ücra noktasında siyaset yaptığının altını çizen Güneş, “Ancak biz siyaseti sosyal bazda yapmayı tercih ediyoruz. İktidara geldiğimizde de bu sosyal siyaset anlayışı nerede olması gerekiyorsa, orada sürdüreceğimizden emin olabilirsiniz. Belediyelerde, il ya da ilçe teşkilatlanmalarında hiç fark etmez. Geliyor gelmekte olan” dedi.

#Seçim2023 Yerel Medya Koordinasyonu