Haber: Tunay Aktaş


CHP lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği büyük Manisa Mitingi'nin ardından alandan dağılarak Doğu Caddesi üzerinden yürüyerek evlerine doğru giden CHP'li yurttaşlar Manolya Meydanı'nda AKP'nin seçim standının önünden geçerken sözlü saldırıya uğradı.


AKP'Lİ SALDIRGAN CHP'Lİ KADININ YAKASINA YAPIŞARAK ELİYLE KÜFÜR İŞARETİ YAPTI


Bazı AKP'liler demir bariyerlerin ardından yolda yürümekte olan CHP'lilere Rabia işareti yaparak “Adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan”diye bağırarak bir kadına elişle küfür işareti yaptı. AKP'lerin seçim müziğinin sesini açması karşısında CHP'liler Mustafa Kemal'in askerleriyiz” sloganlarıyla cevap verdi.
AKP ve CHP'liler arasında ortamın gerginleşmesi üzerine Polis güvenlik tedbirleri aldı.

CHP’LİLERE SALDIRAN ŞAHIS BELEDİYEDEKİ GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

AKP’li Şehzadeler Belediyesi konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak şahıs hakkında soruşturma başlatıldığı ve görevden alındığını duyurdu.  Açıklamada şu ifadeler yer aldı “Bugün sosyal medyada hiç bir şekilde tasvip etmeyeceğimiz görüntülerle gündeme gelen, Belediye şirketimizde temizlik personeli olarak görev yapan, yüzde 50 mental reterdasyon rahatsızlığı nedeniyle zihinsel ve konuşma engeli bulunan S. Ö. hakkında soruşturma açılmış olup, kendisi görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

#Seçim2023 Yerel Medya Koordinasyonu