Maltepe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında deprem bölgesinde çocuklara yönelik etkinlik düzenliyor. Maltepe Belediyesi Kültür Sanat Kültür Sanat Koordinatörü Kubilay Erdelikara, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın desteğiyle deprem bölgesinde 'Küçük Prens' oyununun gösterildiğini ve oyuncak dağıtımı yapıldığını söyledi.

"ÇOCUKLAR İÇİN İYİ BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Erdelikara, depremin ilk gününden buyana deprem bölgesindeki çocuklar için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Sadece Maltepe Belediyemiz değil bütün Maltepeliler bu konuda seferber oldu. 23 Nisan haftası dolayısıyla bir çocuk oyunuyla Malatya’ya geldik. Bu oyunu Pazarcık’ta ve Doğanşehir’de de oynadık, şimdi de Yeşilyurt’ta oynuyoruz. Küçük Prens oyunu çocuklar için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Malatya’da olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklar tabii ki her zaman en önemli öğelerimiz. Biz de özellikle çocuklar için bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Çocuklara, onları düşünerek getirdiğimiz ürünleri de veriyoruz."

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve milletvekili adayı Enver Kiraz ile birlikte Güzelbahçe’de çocuklara oyuncak dağıttı.