Kartal Belediyesi’nin Komşuluk ve Dayanışma Meydanı sınırları içinde bulunan, ‘Cevizli Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışması devam ediyor.

Belediye’nin Komşuluk ve Dayanışma Meydanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı törenle açılmıştı. Başkan İmamoğlu açılışta, ‘Cevizli Yaşam Merkezi’nin inşa sürecinde, İBB’nin Kartal halkına destek olacağının sözünü vermişti. Bu kapsamda Cevizli Yaşam Merkezi’nin yapım sürecinde, İBB ve Kartal Belediyesi beraber çalışıyor. Merkezin kısa süre içinde hizmete açılması planlanıyor. 

Yaşam Merkezi’nin içinde bulunan engelli merkezi, konferans salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, ‘Yuvamız İstanbul’ çocuk etkinlik merkezi, aile danışmanlık ve eğitim merkezi, mahalle evi ve otopark alanlarıyla, Kartal halkına hizmet vermesi hedefleniyor. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İmamoğlu’na teşekkür ederek, projeye ilişkin, “2019 yılında göreve geldiğimiz ilk günlerde, Komşuluk ve Dayanışma Meydanı’nın açılışını yapmıştık. Şimdi İBB ile beraber, yeni meydanımızın planları içinde olan ve Kartallı komşularımızın yaşam konforunu yükseltecek olan, ‘Cevizli Yaşam Merkezi’nin açılışı için gün sayıyoruz. Gönülden inanıyoruz ki Kartal halkı bu yeni cazibe merkezini çok sevecek” diye konuştu.