Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı Belediyesi ile birlikte düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşleri için 2018'de 910 gram 24 ayar altın kemeri satın aldı. Kemer, dönemin Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül, Daire Başkanı Halil Hızlısoy ve Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan'ın imzalarıyla şampiyon pehlivana verilmek üzere Karaisalı Belediyesi'ne teslim edildi.

2018 ve 2019'da gerçekleşen Kızıldağ Karakucak Güreşleri'nde zaferi İbrahim Bölükbaşı kazandı. Ancak 2020'de Covid-19 salgını nedeniyle bu etkinlik gerçekleştirilemedi. Bir yıl aradan sonra 2021'de düzenlenen Karakucak Güreşleri'nde yine zafer İbrahim Bölükbaşı'na gitti. Ancak pandemi sebebiyle müsabakalara bir yıl ara verilmesi, üst üste 3 yıl şampiyon olan pehlivanın kemerini alamamasına yol açtı.

Milli sporcu, belediyeye dava açtı ve mahkeme kemerin İbrahim Bölükbaşı'na verilmesine karar verdi. Karaisalı Belediyesi ise bu kararı temyize götürdü. Pehlivanın avukatı, belediyenin bir dairesinin haczedildiğini ve durumunun bekleyişte olduğunu belirtti.

Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, 2014 ve 2019 seçimlerinde MHP'den seçilmiş ancak 31 Mart seçimlerinde parti tarafından aday gösterilmemişti. Bağımsız olarak seçime giren Aslan, %25,43 oy oranıyla 18 bin 136 seçmenden 3 bin 963 oy alarak rakiplerine meydan okudu. İlçenin yeni belediye başkanı ise %44,76 oy oranıyla MHP'nin adayı Bekir Şimşek oldu.