Rölyef sanatçıları eserlerini depremzedeler için satışa çıkaracak. Safranbolu Kaymakamlığı Cıngıllıoğlu sanat galerisinde oluşturdukları sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunulacak yaklaşık 40 eserden elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesindeki vatandaşlara iletilecek.

"YARALARA MERHEM OLABİLİRSEK NE MUTLU BİZE"

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden dolayı çok üzüntülü olduklarını belirten rölyef sanatçısı Selma Yılmaz şunları söyledi:

"Depremzedelere faydamız olsun diye eserlerimizi satışa sunacağız. Gelen gelirleri depremzedelere vereceğiz. Boş oturmayı sevmiyoruz ve bu sanat bize enerji veriyor. 35-40 eserimiz var şu anda. Ne kadar satılırsa gelen geliri depremzedelere vereceğiz. Depremi duyduğumuzda çok kötü olduk, bireysel olarak bir şeyler yaptık ama toplu olarak arkadaşlar bir araya gelerek eserlerimizi satışa sunmaya karar verdik. Bir nebze olsun yaralara merhem olabilirsek ne mutlu bize. Eserlerimizin fiyatı bin ile iki bin lira arasında değişiyor. Buradaki eserlerimizin satışı ile depremzedelerimize fayda sağlanmasını istiyoruz" dedi.