Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM) yol durumu bültenine göre, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 24 Haziran Cumartesi saat 00.00'dan (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar KGM tarafından işletilen otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler ücretsiz olacak.

O-1, O-2, O-3, O-4 otoyollarının muhtelif kesimlerindeki 68 üst geçit köprüsünde 00.00-06.00 saatlerinde reklam ünitesi montaj çalışmaları yapılacak.

Kandıra-Doğu İzmit kavşakları Alikahya mevkisinde alt geçit inşaatı gerçekleştirilecek. Bu sebeple güney taşıma yolundaki trafik akışı (Ankara istikameti) servis yolundan sürdürülecek.

İnegöl-Bozüyük yolunun 32-36. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Artvin-Erzurum yolunun 0-13. kilometrelerindeki 8 tünel ve güzergahlarında yapılacak bakım, onarım ve temizlik çalışması dolayısıyla 08.00-17.30 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 25-28. kilometrelerinde (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kastamonu-Tosya yolunun 29-32. kilometrelerinde Keçidere Köprüsü'ndeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Adıyaman-Kahta-Nissibi yolunun 4-5. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yolundan (Beşpınar Mesire Alanı) kontrollü sağlanıyor.

Kayseri-Pınarbaşı yolunun 45-49. kilometrelerindeki yapım çalışması sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Kars-Digor-Tuzluca yolunun 0-2. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.(AA)