İz Gazete, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar’dan gelen tekziplere karşı anlamlı bir manşet attı. “Önceki haberlerimizi beğendiremedik, bugünlük böyle” üst başlığı ve ““Nükhet Hotar çok başarılı, MÜTHİŞ Bİ' REKTÖR” manşetiyle çıkan gazete, “Nükhet Hotar’ın Dokuz Eylül Üniversitesi'ni harikulade harikulade yönettiğini ve üniversiteden bilim fışkırdığını” yazdı.

"İYİ Kİ VARSIN NÜKHET HOTAR”

Gazete manşetinde şu satırlara yer verildi: "Öğrenciler hem barınıyor hem de ona bayılıyor. Manav bile açtı, ucuz patates soğan satıyor. Üniversite Hastanesi'nde de sağlıkçılar, sağlığına duacı... İyi varsın Nükhet Hotar."

Gazetenin 1. sayfasında "Gözlerimiz kamaşıyor", "Personeller MUSMUTLU", "Manav reyonu bile açtı, daha ne?" gibi başlıklar yer alırken, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın Nükhet Hotar hakkındaki soru önergesi ise "Ayıp Ettin Tacettin" başlığıyla haberleştirildi.

NÜKHET HOTAR’A AÇIK ÇAĞRI

İz Gazete imzasıyla ilk sayfada yayınlanan yazıda ise Nükhet Hotar'a açık çağrı yapılarak, "Sayın Hotar, kamuoyu önünde size çağrıda bulunuyoruz. Gelin konuğumuz olun, yanınıza istediğiniz danışmanı, öğretim görevlisini alın. Stüdyomuzda, gazetemizde sizi ağırlayalım. Biz soralım, siz cevaplayın. Yanlışımız vasa düzeltin, yalan söylüyorsak yüzümüze vurun. İsterseniz siz bizi konuk edin, sorularımızı soralım, cevaplarınızı kelimesi kelimesine yayınlayalım. Mahkemelerin, tekziplerin arkasından gölge boksu yapmayın bırakın."

iz gazete