Haber: Hülya Kılınç

31 Mart yerel seçimleri öncesi Gürhan Özcan, Manisa’nın kalbinin attığı Kuyumcular Çarşısı’nda bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Özcan, yerel seçimlerde destek istedi. 

Gürhan Özcan-3


BİZİM HALKIMIZIN PARALARINI İSRAF ETMEYE KİMSENİN HAKKI YOK


İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, “Doktor olduğumuz için sürekli halkımızla beraberiz. Halkın bize karşı teveccühü çok iyi ama sonucu sandık gösterecek. Ben kazanacağım diyorum. Ben kazanırsam Manisa kazanır. Benim büyükşehir belediye başkanlığına ihtiyacım yok. Ama o makamın benim gibi çalışacak birine ihtiyaç var. Kuyumcular Çarşı’sında bulunan yolun asfaltını 3 gün önce attılar ama bakıyorsunuz yolu yeniden yapıyorlar. Böyle belediyecilik olmaz. Bu para kimin parası benim, senin, halkımızın parasıdır. Bizim halkımızın paralarını israf etmeye kimsenin hakkı yok. Bizim paraları iyi yerde kullanmaya ihtiyacımız var. Doktor gelirse israf önlenecek, hizmet gelecek” dedi. 


MANİSA’NIN İYİ BİR TEDAVİYE İHTİYACI VAR 


Kendisinin bir doktor olduğunu ve hastayı tedavi ettiğini ifade eden Gürhan Özcan, Manisa’nın iyi bir tedaviye ihtiyacı olduğunu belirterek, bunu gerçekleştirecek kişinin de kendisi olduğunu kaydetti.