İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Silivri İçme Suyu Yatırımları Açılışı ve Halk Buluşması’nda konuştu. 

"Bizden önce İstanbul’da fazladan imar, rant, birilerine verilen işler konuşuluyordu. Bizim dönemimizde çocuklara kreş, 100 bin gencimizde burs, 5 bin 200 öğrencimize yurt imkanı konuşuluyor" diyen İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Silivri’deki üreticilerden de bir dönem aldığımız Halk Süt konuşuluyor. Bizim süt dağıtmamızla dalga geçiyorlar. ‘Öyle mega proje mi olurmuş’ diye dalga geçiyorlar. Vallahi de billahi de 250 bin çocuğa süt dağıtan Ekrem amcalarının mega projesi Halk Süt.

İstanbul’un hiçbir kesimine ayrımcılık yapmadığımız için Silivri bu kadar icraat gördü. Ben bu şehrin insanını birbirinden ayırmadım. İstanbul’un her ilçesini, her siyasi düşünceden, her inançtan, her kökenden vatandaşımızı bir ve eşit gördüğümüz için Silivri de bu kadar hizmet aldı."

KURUM'A DAVETİYELİ YANIT

İmamoğlu, kendisinin Sirkeci’de yapılacak olan açılışa davet edilmediğini söyleyen AKP'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum’a yanıt verdi. Ekrandan davetiyeyi gösteren İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi benim için ‘kendi kendine davet uyduruyor’ diyen acemi adaya bunu postayla yollayacağım. Utanır mı? Hiç sanmam. Bu maili gördü ya, bak nasıl kıvırmaya başlayacak? Aslında öyleydi de böyleydi de. Yazıyorum buraya, Fatih Belediyesi’ne suç atıp kaçar bu."

Imamoğlu Davetiye