Antalyaspor’da forma giymiş unutulmaz isimler anısına altı yıldır Konyaaltı Belediyesi'nin katkılarıyla Antalya Spor Dostları Derneği tarafından düzenlenen “Ayak Tenisi Turnuvası”sının 7’ncisi dün HayatPark’ta başladı.

Konyaaltı HayatPark içerisinde bulunan tenis kortlarında bu yıl Oral Yenigün anısına düzenlenen "Ayak Tenisi Turnuvası" daha önce Antalyaspor forması altında oynamış isimleri ağırlıyor. “Efsaneler Karması” maçıyla başlama vuruşu yapılan turnuva, 12 gün boyunca devam edecek. 

Organizasyonun açılış törenine; Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor’da forma giymiş eski futbolcular, Antalya Spor Dostları Derneği temsilcileri, turnuvaya katılan takımlar,  Yenigün’ün ailesi, sevenleri ve turnuvayı izlemek için gelen sporseverler katıldı. 

Açılış töreninde konuşma yapan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, şunları söyledi:

“Turnuvada emeği geçen başta Antalya Spor Dostları Derneği yönetimi başta olmak üzere, desteklerini esirgemeyen Konyaaltı Belediye Başkanı, meslektaşım Sayın Semih Esen’e de şükranlarımı sunuyorum. Turnuvaya katılan bütün sporculara başarılar diliyor, daha yüksek ve gür sesle, ‘En büyük Antalyaspor’ diyorum.’’ 

Oral Yenigün’ün eşi Harika Yenigün ise “Eşim, iyi ki sizler gibi arkadaşlar, dostlar edinmiş. Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen’e, Antalyaspor Başkanımız Aziz Çetin’e, Sancar Biçikçi Hocama ve katılan herkese teşekkür ederim’’ diye konuştu.