Yemen Haberleri

Yemen haberleri ve güncel Yemen gelişmeleri, Yemen ile ilgili tüm video, Yemen fotoğrafları ve Yemen haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Husiler, ABD ve İngiltere'nin, ülkenin batısındaki Hudeyde kentine saldırı düzenlediğini duyurdu.

Genel

Yemen'deki Husiler, İsrail'in Eilat Kenti ve Aden Körfezi'nde Bir İsrail Gemisini Hedef Aldıklarını Açıkladı

DÜNYA

Fransa Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz ve Aden Körfezi'nde Yemen'e ait 2 dronu vurduklarını bildirdi.

DÜNYA

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere'nin ülkenin batısındaki Hudeyde kentinde bir çiftliğe saldırı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, Aden Körfezi'nde İngiltere'ye ait bir gemiyi hedef aldıklarını, Hudeyde kentinde de ABD'ye ait bir insansız hava...

DÜNYA

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere hava kuvvetlerinin sahil şehri Hudeyde'ye aynı günde 6 saldırı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere hava kuvvetlerinin sahil kenti Hudeyde'ye 5 saldırı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ile İngiltere'nin ülkenin kuzeybatısındaki Sada kentini hedef aldığını duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ile İngiltere'nin ülkenin kuzeybatısındaki Sada kentine hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

ABD, Yemen'deki İran destekli Husi kontrolündeki bölgelerde bulunan patlayıcı yüklü insansız su üstü araçlarına yönelik saldırı düzenlendiğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ile İngiltere'nin ocak ayından bu yana Yemen'e 300 hava saldırısı gerçekleştirdiğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ve İngiltere'nin ülkenin Sada ve Hudeyde kentlerine 15 hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.