Tünel Haberleri

tünel haberleri ve güncel tünel gelişmeleri, tünel ile ilgili tüm video, tünel fotoğrafları ve tünel haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


Genel

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, seyir halindeki panelvan minibüs yanarak kullanılmaz hale geldi.

GÜNDEM

Artvin'de bir otomobil yandı, olayda araç kullanılamaz hale geldi.

YEREL

Hakkari'de Karayolları ekipleri, dün farklı noktalarda birden fazla çığın düştüğü Depin mevkisinde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

ORTADOĞU

İsrail ordusu, 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'ndeki bazı tünellerin deniz suyuyla doldurulduğu yönündeki haberleri teyit etti.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail'in Gazze'deki tünelleri tuzlu suyla doldurmasının sivillere ve çevreye ciddi zararları olabileceği uyarısında bulundu.

ORTADOĞU

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Gazze Şeridi'ndeki Hamas'a ait yeraltı tünellerine "deniz suyu basmanın iyi bir fikir olduğunu" belirtti.

DÜNYA

ABD basınında çıkan haberlere göre, İsrail, Hamas'ın askeri karargah olarak kullandığı iddia edilen "tünelleri" deniz suyu ile doldurmayı planlıyor.

DÜNYA
YEREL
YEREL
YEREL

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde hızlı tren hattı inşa edilen tüneldeki gaz sızıntısından etkilenen 2 işçiden biri hastaneye kaldırıldı, diğer işçi için...

Genel