Sınır dışı Haberleri

sınır dışı haberleri ve güncel sınır dışı gelişmeleri, sınır dışı ile ilgili tüm video, sınır dışı fotoğrafları ve sınır dışı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Norveç, başkent Oslo’daki Rus Büyükelçiliğinde çalışan 15 diplomatı "casusluk yaptıkları" şüphesiyle sınır dışı etme kararı aldı.

ANKARA
DÜNYA

Burkina Faso'da, 2 Fransız gazeteci sınır dışı edildi.

Genel
GÜNDEM

Türkiye genelinde, 17-23 Şubat arasında 1789 yasadışı göçmenin yakalandığı, 1987 düzensiz göçmenin de sınır dışı edildiği bildirildi.

GÜNDEM

Yunanistan’daki Real Gazetesi'nin yazarı Evangelos Areteos Türkiye'den sınır dışı edildi. Areteos “Kararın ne anlama geldiğini hâlâ anlayabilmiş değilim, çocuklarım orada...

GÜNDEM

Göç İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ağustosun ilk 10 gününde 10 bin 13 kaçak göçmenin sınır dışı edildiği, yılbaşından bu yana...

SİYASET

HDP Göçmen ve Mülteciler Komisyonu, muz yeme paylaşımı yaptıkları gerekçesiyle 7 mültecinin sınır dışı edilmesine tepki gösterdi.

GÜNDEM

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, 'muz yeme' videoları paylaşılmasını gerekçe olarak gösterdi, 7 sığınmacının sınır dışı edileceğini duyurdu.

DÜNYA

BM Mülteciler Yüksek Komiserliği "Daha önce uluslararası yardıma ihtiyacı olmadığı belirlenen Afgan vatandaşların zorla geri gönderilmesini durdurması için devletlere çağrıda...

AVRUPA

Almanya ve Hollanda'nın dün verdiği kararın ardından, bugün de Fransa Afgan göçmenlerin sınır dışı edilmesine yönelik işlemleri askıya aldığını duyurdu.

AMERİKA

Washington-Pekin hattında gerilim sürerken ABD Başkanı Joe Biden ülkede yaşayan bazı Hong Kong vatandaşlarının sınır dışı edilmeleri kararını ertelediğini duyurdu.