Silahlı saldırı Haberleri

silahlı saldırı haberleri ve güncel silahlı saldırı gelişmeleri, silahlı saldırı ile ilgili tüm video, silahlı saldırı fotoğrafları ve silahlı saldırı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


Genel

Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM

Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin yayın yasağı getirildi.

YEREL

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir kuyumcuya düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

YEREL

Adana'da gerçekleşen olayda 1 kişi yaşamını yitirdi.

Genel

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

YEREL

Ankara'nın Konutkent Mahallesi'nde 10 Aralık'ta, otomobilde bulunan bir kişinin silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 9 şüpheliden 7'si tutuklandı.

DÜNYA

Rusya’nın Bryansk kentinde bir öğrencinin okulda gerçekleştirdiği silahlı saldırıda kendisi ile birlikte 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

AMERİKA

ABD'nin Nevada eyaletindeki bir üniversitenin kampüsünde insanları hedef alan silahlı saldırganın polis tarafından etkisiz hale getirildiği açıklandı.

DÜNYA

Burkina Faso'nun kuzeyindeki Soum eyaletinde mülteci kampının da bulunduğu Djibo kentinde düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 sivil hayatını kaybetti,...

YEREL
DÜNYA

Batı Afrika ülkelerinden Gana'nın Oti bölgesinde düzenlenen silahlı saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Bursa'da Başka Gazete Genel Yayın Yönetmeni Yaman Kaya'ya silahlı saldırıda bulunan zanlılar, konutu terk etmeme şartıyla serbest bırakıldı.