Safranbolu Haberleri

Safranbolu haberleri ve güncel Safranbolu gelişmeleri, Safranbolu ile ilgili tüm video, Safranbolu fotoğrafları ve Safranbolu haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


KARABÜK

Safranbolu Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla Engelsiz Kafe’de özel bir program düzenledi.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP Karabük milletvekili adayları Cevdet Akay ve Abdullah Çakır ile 14 Mayıs seçimlerine beş gün...

KARABÜK

Safranbolu Tarihi Çarşı bölgesindeki meydanı yayalaştırmak ve gezi alanı oluşturmak amacıyla başlatılan projede çalışmalar sürüyor.

KARABÜK

Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Uygulama ve Üretim Birimi tarafından üretilen Ata tohumları vatandaşlara dağıtılıyor. 

Genel
KARABÜK

Safranbolu Belediyesi tarafından 10 -19 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ramazan Çocuk Etkinlikleri, 15 Temmuz Mahallesi'nde başladı.

KARABÜK

Safranbolu Belediyesi tarafından kısa süre önce hayata geçirilen Aktif Yaş Alma Merkezi'nde parkinson hastalığı ile ilgili seminer verildi. 

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 9 Nisan Mimar Sinan’ı Anma ve Mimarlar Günü'nde Safranbolu Belediyesi Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakım...

KARABÜK

Safranbolu Belediyesi, Ramazan ayının son 10 gününde, her akşam farklı mahallelerde çocuklara özel eğlence programı düzenleyecek.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Engelsiz Kafe’de özel çocuklar ve aileleri ile iftar yaptı.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, dün yapılan belediye meclis toplantısının ardından meclis üyeleri onuruna iftar programı düzenledi.

KARABÜK

Safranbolu’da bu yıl 24’üncüsü yapılacak ‘Altın Safran Belgesel Film Festivali’ kapsamında düzenlenecek ‘Belgesel Film’ ve ‘Safranbolu Temalı Belgesel Film Yapım...