Resmi Gazete Haberleri

Resmi Gazete haberleri ve güncel Resmi Gazete gelişmeleri, Resmi Gazete ile ilgili tüm video, Resmi Gazete fotoğrafları ve Resmi Gazete haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


Genel

B sınıfı sürücü belgesiyle ticari faaliyette kullanılan motosikletler hariç A1 sınıfı sürücü belgesiyle sürülen motosikletler de kullanılabilecek.

EKONOMİ

En düşük emekli maaşının 10 bin TL olması ve emekli maaşlarına ilave zam yapılmasını öngören kanun teklifi Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNDEM

Merkez Bankası Başkanlığı görevine Fatih Karahan getirildi.

EKONOMİ

Çin, Mısır ve Rusya menşeli çift yönlü gerdirilmiş polipropilen (BOPP) film ithalatına damping soruşturması açılması kararlaştırıldı.

GÜNDEM

Anayasa Mahkemesi, sosyal medya paylaşımında kullandığı "noniş" ve "nonoş" ifadeleri nedeniyle hakaret suçundan cezalandırılan kişinin ifade özgürlüğü hakkının ihlal edildiğine...

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anadolu Otoyolu Kurtköy B Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin 10 yıllığına kiralanması amacıyla açtığı...

GÜNDEM

İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin Cumhurbaşkanı Kararının imzalanması sonrasında ilgili protokole ilişkin antlaşma metni bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

EKONOMİ

Yağlık ayçiçeği tohumunda yüzde 12, ham ayçiçeği yağında ise yüzde 22 gümrük vergisi uygulanacak.

EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) döner sermayesi 1 milyar lira oldu.

Genel

İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNDEM

Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılacak enerji projeleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 2 milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayımlandı.