Ramazan bayramı Haberleri

ramazan bayramı haberleri ve güncel ramazan bayramı gelişmeleri, ramazan bayramı ile ilgili tüm video, ramazan bayramı fotoğrafları ve ramazan bayramı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


Genel

Tatil dönüşünü otobüsle yapmayı tercih edenler dolayısıyla Büyük İstanbul Otogarı'nın giriş ve çıkışlarında araç trafiği meydana geldi.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, fahiş fiyatlarla bilet satışının engellenmesi ve korsan taşımacılığın önüne geçilmesi amacıyla 4 bin 810...

Genel

Ramazan Bayramı tatilini Muğla'nın turistik ilçelerinde geçiren tatilciler, dönüş yolunda uzun araç kuyruklarına neden oldu.

Genel

Ramazan Bayramı dolayısıyla tatile çıkan vatandaşların dönüşe geçmesiyle Konya-Ankara kara yolunda yoğunluk yaşanıyor.

YEREL

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, milli görüş hareketinin kurucu lideri ve eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın mezarı başında...

YEREL

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Denizli'deki Pamukkale, Ramazan Bayramı tatilinin 6 gününde 50 bin civarında turisti ağırladı.

YEREL

Ramazan Bayramı tatili ve güneşli havanın etkisiyle tarihi yarımada, yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra İstanbulluların akınına uğradı.

YEREL

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Palandöken'de Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler, nisanda kayak yapmanın keyfini yaşadı.

YEREL

Bayram tatilini yurt dışında geçirmek isteyen vatandaşların Edirne'den Avrupa'ya açılan sınır kapılarından geçişleri sürüyor.

YEREL

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan 97 yaşındaki Esma Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yakınları ve mahalle sakinleri tarafından ziyaret edildi.

Genel

Mardin'de, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına Süryani ve Yezidi vatandaşlar da katıldı.

GÜNDEM

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem üç günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz...