Protesto Haberleri

protesto haberleri ve güncel protesto gelişmeleri, protesto ile ilgili tüm video, protesto fotoğrafları ve protesto haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

Avukatların Sesi grubundan genç avukatların çağrısıyla Çağlayan Adliyesi önünde bir araya gelen avukatlar, 'Tarife Değil, Sefalet Ücreti' sloganıyla Adalet Bakanlığı'nın...

DÜNYA

Almanya'nın Saksonya eyaletinde yer alan Leipzig'de bir araya gelen on binden fazla protestocu aşırı sağcı AfD ve ırkçılığı protesto etti.

MANİSA

KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası Manisa Şubesi, açıklanan enflasyon rakamlarına tepki gösterip, insanca yaşamaya yetecek ücret istedi.

KONYA

KESK Konya Şubeler Platformu üyesi kamu emekçileri sendika binası önünde “İnsanca Yaşamaya Yetecek Ücret” talebiyle eylem yaptı.

ANTALYA

KESK Antalya Şubeler Platformu üyesi kamu emekçileri Antalya Defterdarlığı önünde “İnsanca Yaşamaya Yetecek Ücret” talebiyle eylem yaptı.

DÜNYA

İran’ın başkenti Tahran’da, ABD ve İngiltere savaş uçaklarının Yemen’e yönelik saldırılarını protesto amacıyla gösteri yapıldı.

DÜNYA

Almanya'da ücretler ve çalışma koşulları konusunda işverenler ile sendikalar arasındaki anlaşmazlıklar devam ederken ülke, yeni yılın ikinci haftasına hayatı etkileyecek...

Genel
DÜNYA

Hollanda'nın idari başkenti Lahey'de binlerce kişi, Filistin'e destek eylemi gerçekleştirdi.

YEREL
DÜNYA
DÜNYA