Öğrenciler Haberleri

Öğrenciler haberleri ve güncel Öğrenciler gelişmeleri, Öğrenciler ile ilgili tüm video, Öğrenciler fotoğrafları ve Öğrenciler haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "İstanbul’da “Barınamıyoruz” eylemlerine katılan 127 kişinin neredeyse tamamının hiçbir barınma sıkıntısı yok" iddiasında bulundu.

SİYASET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Cumhurbaşkanı tüm bu olaylardan kopuk, artık muhalefet etmekle çözülebilecek bir durum değil" dedi.

GÜNDEM

Pandemi gerekçesiyle mezuniyet töreni yasaklanan ODTÜ'de alternatif mezuniyet töreni yapmak isteyen 5 öğrenci gözaltına alındığı aktarıldı.

GÜNDEM

Antalya’da Hurma Ortaokulu’nda bir müdür yardımcısı, öğrencileri, “Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım. Pisliklerinizi ben temizlemek zorunda değilim” diye tehdit etti.

GÜNDEM

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde akademisyen ve öğrenciler, akademik yıl açışında dağıtmak üzere 1.5 ton turşu kurarak dua etti.

GÜNDEM

İstanbul’da okullarında açılmasıyla birlikte Boğaz Köprüsü istikametinde erken saatlerden itibaren trafik yoğunluğu oluştu.

GÜNDEM

Kayyum rektör atanmasını protesto ederken gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 43 öğrenciden biri olan ve polisler tarafından ayağı kırılan Deniz...

GÜNDEM

12 Eylül Darbesi'nin ürünü YÖK'ün kuruluş yıldönümünü protesto eden Öğrenci Kolektifleri'ne polis müdahale etti. Müdahale sırasında 30 öğrenci gözaltına alındı....