Moskova Haberleri

moskova haberleri ve güncel moskova gelişmeleri, moskova ile ilgili tüm video, moskova fotoğrafları ve moskova haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Rusya'nın başkenti Moskova'daki "Crocus City Hall" konser salonunda düzenlenen saldırıyla ilgili 1 kişi daha tutuklandı.

DÜNYA

Rusya'ya ait savaş uçağının Kırım açıklarında düştüğü bildirildi.

DÜNYA

Tacikistan vatandaşı Şemseddin Ferridun'un, şubat ayında dört gece İstanbul Şişli’de bir otelde konakladığı ve daha sonra otelden ayrılıp Başakşehir’de bir...

DÜNYA

Rusya Soruşturma Komitesi Başkanı Aleksandr Bastrıkin, Moskova’daki saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 3'ü çocuk toplam 139’a çıktığını bildirdi.

DÜNYA

Rusya'nın Moskova'daki IŞİD saldırılarının failleri olarak gözaltına alındıklarını duyurduğu zanlılardan Saidakrami Murodalii Rachabalizoda ile Dalerdjon Barotovich Mirzoyev mahkemeye çıkarıldı.

DÜNYA

Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova’daki silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 137’ye çıktığını bildirdi.

DÜNYA

Rusya'yı kana bulayan terör saldırısını gerçekleştiren saldırganlardan birinin sorgusunda endişe yaratan cevaplar çıktı.

DÜNYA

Rusya'nın başkenti Moskova'da terör örgütü IŞİD, bir konser salonunda 60'da fazla kişiyi katletti. Saldırganların kimliği ortaya çıktı.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM), Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonuna yönelik saldırıya ilişkin gelen haberlerin üzüntüyle karşılandığını bildirdi.

DÜNYA

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby, Moskova'da gerçekleşen silahlı saldırıyı "korkunç" olarak nitelendirerek, "Şu anda bu saldırıya Ukrayna'nın...

DÜNYA

Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir konser salonuna silahlı kişilerce düzenlenen saldırıda, çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

DÜNYA

ABD kamuoyunu endişelendiren Moskova'nın "son çare silahı"na ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.