Mısır Haberleri

mısır haberleri ve güncel mısır gelişmeleri, mısır ile ilgili tüm video, mısır fotoğrafları ve mısır haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Hamas'tan bir heyetin, İsrail'le esir takası teklifini Mısırlı yetkililerle görüşmek için Kahire'ye gideceği bildirildi.

DÜNYA

Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Batılı ülkelerin, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) sağlanan fonu...

DÜNYA

Mısır, Gazze Şeridi'nde savaşın sona ermesi için sunduğu öneriye taraflardan henüz resmi bir cevap alamadığını bildirdi.

DÜNYA

Arjantin-İtalyan yönetmen Enrique Piñeyro, Doğu Kürdistanlı Jina Emini’nin resminin olduğu uçağın Mısır’a inmesine izin verilmediğini bildirdi.

GÜNDEM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mısır'dan uçakla getirilecek 102 Gazzeli hasta ve yaralının refakatçileriyle Türkiye'ye tahliye edileceğini duyurdu.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının üçüncü ayına girmesi halinde Mısır, Lübnan ve Ürdün'de 230 bin kişinin yoksullaşacağını, bu...

DÜNYA
İSTANBUL
DÜNYA

Mısır'ın Süveyş Kanalı'ndan geçen bir konteyner gemisinin arıza yaparak kanal üzerindeki bir köprüye çarptığı bildirildi.

DÜNYA
GÜNDEM

Türkiye'den Gazze'ye ilaç ve tıbbi malzeme taşıyan, içerisinde 9 uzman sağlık çalışanının da bulunduğu askeri uçak, Kayseri Havalimanı'ndan Mısır'ın El-Ariş...

DÜNYA

Mısır, Gazze Şeridi'ndeki "insani ara"nın 2 gün daha uzatılmasına ilişkin görüşmelerin son aşamasına gelindiğini bildirdi.