Kuzey Kore Haberleri

Kuzey Kore haberleri ve güncel Kuzey Kore gelişmeleri, Kuzey Kore ile ilgili tüm video, Kuzey Kore fotoğrafları ve Kuzey Kore haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Güney Kore ile diyalogdan yana olmadığını belirterek, "provoke edilmeleri halinde hasmını yok edeceği" tehdidinde bulundu.

DÜNYA

Güney Kore’de yapılan bir araştırma, her 10 Güney Koreliden 9’unun, Kuzey Kore'nin nükleer silah ve füze programlarını ilerletmeye devam etmesi...

DÜNYA

Güney Kore, Kuzey Kore'nin, batı kıyısı açıklarında birkaç seyir füzesi fırlattığını açıkladı.

DÜNYA

Kuzey Kore, dün Sarı Deniz yönünde stratejik seyir füzesi fırlatma denemesi yaptığını açıkladı.

DÜNYA

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, denizaltılardan fırlatılmak üzere tasarlanan "Pulhwasal-3-31" adlı seyir füzesinin deneme atışlarını izledi.

DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD, Güney Kore ve Japonya'yı Kuzey Kore ile savaşa hazırlanmakla suçladı.

DÜNYA

Kuzey Kore, geliştirilmekte olan "Bulhwasal-3-31" isimli yeni tip stratejik seyir füzesinin ilk test atışının yapıldığını duyurdu.

DÜNYA

Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Kore'nin Sarı Deniz yönüne seyir füzeleri fırlattığını bildirdi.

DÜNYA

Güney Kore, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyine (BMGK) Kuzey Kore'nin artan füze testleri ve tehditleri konusunda "Sessizliğinizi bozun" çağrısında bulundu.

DÜNYA

Kuzey Kore yönetimi, Güney Kore, ABD ve Japonya'nın Kore Yarımadası'nın güneyinde yürüttüğü ortak deniz tatbikatına tepki olarak "su altı nükleer...

DÜNYA

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Güney Kore'nin "değişmez baş düşman" olarak tanımlanması için anayasanın yeniden yazılması çağırısında bulundu.

DÜNYA

Kuzey Kore, hipersonik savaş başlığına sahip katı yakıtla çalışan orta menzilli balistik füzenin uçuş testini yaptığını bildirdi.