Isveç Haberleri

isveç haberleri ve güncel isveç gelişmeleri, isveç ile ilgili tüm video, isveç fotoğrafları ve isveç haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


Genel

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç'e, Üçlü Muhtıradan kaynaklanan yükümlülükleri yerine getirme ve terörizmle mücadelede somut adımlar atma çağrısında bulundu.

DÜNYA

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Sırbistan ile Kosova arasında diyaloğun hakim olması gerektiğini söyledi.

Genel
Genel
DÜNYA

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, ülkesinin Türkiye'ye karşı Üçlü Muhtıra'dan kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirdiğini savunarak "Şimdi karar vermelerini bekliyoruz." dedi.

DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD-Avrupa Birliği (AB) Ticaret ve Teknoloji Konseyi toplantısına ve NATO’nun Vilnius Zirvesinin hazırlıklarına yönelik gayri...

Genel
Genel

İsveç'te, Örebro Üniversitesi Grythyttan Konaklama Mutfak Sanatları ve Yemek Bilimi Bölümü'nde Türk mutfağının tanıtımı yapıldı.

Genel

İsveç'te, Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oy kullanma işlemi başladı.

Genel
Genel
Genel