Gemi Haberleri

gemi haberleri ve güncel gemi gelişmeleri, gemi ile ilgili tüm video, gemi fotoğrafları ve gemi haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


YEREL

İstanbul Boğazı'nda çarpışan kargo ve yolcu gemileri Ahırkapı Demir Sahası'na demirledi.

Genel

İstanbul Boğazı'nda genel kargo gemisi arızalandı, trafik çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

GÜNDEM

Denizcilik Genel Müdürlüğü, Türkiye'den 16 mürettebatın içerisinde yer aldığı geminin Şangay açıklarında battığını duyurdu. 

DÜNYA

Yemen'de İran destekli Husiler, Aden Körfezi'nde ABD'ye ait bir gemiyi seyir füzeleriyle hedef aldıklarını ve "tam isabet" vurduklarını açıkladı.

DÜNYA

Yemen’deki Husiler, İsrail limanlarına giden bir gemiyi seyir füzesiyle hedef aldıklarını ve "tam isabet" vurduklarını açıkladı.

DÜNYA

Yemen’deki Husiler, Kızıldeniz’de bir ticari gemiyi roketlerle hedef aldıklarını, İsrail’e ait askeri noktalara da insansız hava aracıyla saldırı düzenlediklerini duyurdu.

DÜNYA

ABD yönetimi, Husilerin Kızıldeniz'de uluslararası gemilere yönelik artan saldırılarına karşı çok uluslu bir misyon kurulduğunu açıkladı.

YEREL

Kastamonu'nun İnebolu sahilinde fırtına nedeniyle sürüklenerek 27 Kasım'da karaya oturan Kamerun bayraklı "Vamos" adlı kargo gemisindeki yakıtın tahliyesine başlandı.

YEREL

İstanbul Kazlıçeşme sahilinde bir gemi karaya oturdu.

DÜNYA

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Aden Körfezi'nde ticari bir gemiyi ele geçirme girişiminde bulunurken yakalanan silahlı 5 kişinin Husiler değil, Somalililer...

DÜNYA

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Aden Körfezi'nde ticari bir gemiyi ele geçirme girişiminde bulunan silahlı 5 kişinin yakalandığını duyurdu.

GÜNDEM

Denizcilik Genel Müdürlüğü, Aden Körfezi'nde içinde Türk kaptanların olduğu bir geminin kaçırıldığını duyurdu.