Foça Haberleri

Foça haberleri ve güncel Foça gelişmeleri, Foça ile ilgili tüm video, Foça fotoğrafları ve Foça haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


Yaşam

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve belediye işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde buluştu

İZMİR

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve belediye işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde buluştu.

İZMİR

Foçalıların ve hafta sonu tatili için ilçeye gelen vatandaşların, yoğun ilgi gösterdiği Bağarası pazar yeri yeniden inşa ediliyor.

İZMİR

Foça Kocamehmetler Köyü’nde yapılmak istenen üçüncü taş ocağına karşı, Foça Tarih ve Doğa Talanına Hayır Platformu tarafından taş ocaklarının doğa...

İZMİR

İzmir’in Foça ilçesi, antik dönemdeki Phokaia’lı (Foçalı) denizcilerin Akdeniz’de kurduğu yerleşimlerden, İtalya’daki Ascea kenti ile kardeş şehir oldu.

İZMİR

İzmir’in Foça ilçesinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıldönümü ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısı ile program düzenlendi.

İZMİR

İzmir'in Foça’ya ilçesinde hizmet veren toplu taşıma esnafı, İZTAŞIT projesine katılma isteklerini belirten dilekçelerini İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne sundu.

YEREL

Foça Belediyesi tarafından çocuklar için eğitici ve eğlenceli Uzay Küresi etkinliği gerçekleştirildi.

YEREL

İzmir Foça ilçesinde protokol üyeleri, deprem afetinin yaşandığı illerden Foça’ya gelen depremzede vatandaşları kısa zaman aralıklarında ziyaret etmeye devam ediyor.

YEREL

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Foça'da üzerinde 2 bin 500 yıllık Pers Mezar Anıtı’nın da bulunduğu tarihi...

GÜNDEM

Ege Denizi’nin İzmir Foça açıklarında bugün saat 21.22’de 4.1 büyüklüğünde ve 14.5 derinlikte bir deprem meydana geldi.

EKOLOJİ-ÇEVRE

Çevre aktivistleri, İzmir'in Foça ilçesinde, kıyıya, ağzında plastik çöp poşetiyle vurmuş bir yunus görüntüledi.