Eylem Haberleri

eylem haberleri ve güncel eylem gelişmeleri, eylem ile ilgili tüm video, eylem fotoğrafları ve eylem haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

Aile Sağlığı Merkezi çalışanları yaptıkları açıklamada 21 Şubat Çarşamba günü eylem başlatacaklarını duyurdu.

DÜNYA

Fransa'daki çiftçilerin otoyol kapama eylemlerinden etkilenen yaşlı bakım teknikerleri, maaş artış talebiyle birçok şehirde trafiği engelledi.

YEREL

Şanlıurfa Valiliği, kent genelinde eylem ve etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

DÜNYA

Avrupa Birliği'nin (AB) tarım politikasında değişiklik talebiyle Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde devam eden protestolar kapsamında Portekiz'deki çiftçiler de bugün İspanya sınırında...

GÜNDEM

Kocaeli Gebze'de ABD'li bir firmanın fabrikasındaki yedi kişi İbrahim Y. tarafından rehin alındı. Çözülen rehine krizinde, yerel bir gazetecinin eylem...

DÜNYA

Bulgaristan'ın başkenti Sofya’da Filistin ve Arap diasporası, Filistin ile dayanışma eylemi düzenledi.

DÜNYA

Hollanda’nın Rotterdam kentinde, araç konvoyuyla Filistin’e destek gösterisi düzenlendi.

DÜNYA

İspanya'nın başkenti Madrid'de Filistin'e destek için düzenlenen eylemde, uluslararası topluma "derhal ve kalıcı ateşkes için İsrail'e baskı yapması" çağrısı yapıldı.

DÜNYA

İsrail hükümetini Gazze'de katliam yapmakla suçlayan Yahudi aktivistler, Tel Aviv'de gösteri düzenleyerek ateşkes çağrısında bulundu.

GÜNDEM

BES İstanbul Şubeleri protesto düzenledi. Yapılan açıklamada, büro emekçileri sefalet ücretini kabul etmeyeceklerini yineledi.

DÜNYA

Fransa'nın başkenti Paris'te gösteri düzenleyen Filistin destekçileri, İsrailli bakanların Gazzelileri "göç ettirmek" istemesine tepki gösterdi.

DÜNYA

Hollanda'nın Utrecht şehrinde yüzlerce kişi, Filistin'e destek amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.