Binyamin netanyahu Haberleri

binyamin netanyahu haberleri ve güncel binyamin netanyahu gelişmeleri, binyamin netanyahu ile ilgili tüm video, binyamin netanyahu fotoğrafları ve binyamin netanyahu haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'nde 21 İsrail askerinin öldürülmesiyle ilgili "saldırıların başlamasından bu yana en zor günlerden birini yaşadıklarını"...

ORTADOĞU

İsrail'deki muhalefet lideri Yair Lapid, Başbakan Binyamin Netanyahu'yu Gazze Şeridi'nde ölen İsrail askerlerine ilişkin "yalan söylemek ve sorumluluktan kaçmakla" suçladı.

DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kudüs'te İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrail'in Savaş Kabinesi ile bir araya geldi.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 7 Ekim'den sonra hız verilen İsraillileri silahlandırmayı sürdüreceklerini belirtti.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'ın serbest bırakacağı her 10 İsrailli esire karşılık "insani ara"nın birer gün uzatılmasını "olumlu bulduğunu" söyledi.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'nin kuzeyine giderek İsrail askerleriyle görüştü.

DÜNYA
DÜNYA
DÜNYA
DÜNYA

İsrail'in saldırılarında Gazze'de 2778 kişi hayatını kaybederken, Gazze'den düzenlenen saldırılarda 1309 İsrailli yaşamını yitirdi.

DÜNYA
Genel

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile New York'ta bir araya geldi.