Güney Marmara'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın yapılması planlanan feribot seferleri iki ayrı şirket tarafından iptal edildi.

GESTAŞ AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, Güney Marmara-Adalar hattında yarın gerçekleştirilmesi planlanan tüm seferlerin hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

GESTAŞ VE MARMARA RORO'DAN İPTAL AÇIKLAMASI

Benzer bir iptal kararı Marmara Roro tarafından da geldi. Şirketten yapılan açıklamada, aynı güzergahta yarın yapılacak tüm seferlerin olumsuz hava koşulları gerekçesiyle iptal edildiği bildirildi.

Her iki şirket de yolcularına duyuru yaparak, seyahat planlarını buna göre güncellemelerini önerdi. Seferlerin ne zaman normale döneceğine ilişkin ise hava koşullarının gelişimine bağlı olarak ilerleyen saatlerde yeni bir açıklama yapılması bekleniyor.