GÜNDEM

Günden Kalan | HDP'li büyükşehirlere kayyum!

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk ve Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan’ı görevleri...

Abone Ol
#kayyum atanması dolayısıyla desteğini iletti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer #kayyum atamalarına ilişkin, "Her koyun kendi bacağından asılmıyor bu memlekette. Birimizin başına gelen ondan sonra hepimizin başına geliyor" dedi. Murat Dağı'nda maden aranmasına verilen ÇED olumlu raporunun iptali için dava açan Karaağaç köylüleri, "Bugüne kadar burada yaşamışız bundan sonra başka yerde yaşamak istemiyoruz. Madenin açılmasını istemiyoruz" dediler.

Ege Bölgesi'nde sulamada önemli bir yere sahip olan Gediz Nehri'ni atıklarla kirlettikleri gerekçesiyle Manisa'daki 2 işletmeye, toplam 238 bin 860 TL para cezası kesildiği bildirildi.

Eski Sudan Devlet Başkanı Ömer el-Beşir, hakim karşısına çıktı. Devrik lider, eski Suudi Arabistan Kralı Abdullah'tan 65, Veliaht Prens Muhammed'den 25 ve BAE Devlet Başkanı Nahyan'dan 1 milyon dolar aldığını itiraf etti.