CHP lideri Özel sandığı işaret etti

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan ve Bahçeli'ye seslenerek "Ağzınıza dolamışsınız DEM, milletin derdi zam.. Kimse sandığa küsmesin. 31 Mart’ta iktidara sarı kart göstereceğiz” dedi.

"Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in teklifine sıcak bakmadı" iddiası "Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in teklifine sıcak bakmadı" iddiası

***

CHP ile Memleket Partisi seçim için uzlaşacak mı?

CHP Lideri Özgür Özel ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 8 Ocak haftasında, genel merkezler dışında bir araya geldiği öğrenildi. Memleket Partisi’nin 24 Ocak’ta Parti Meclisi’ni toplayacağı belirtilirken partide ağırlıklı eğilimin, “CHP ile bazı kentlerde tam  işbirliği” olduğu öne sürüldü.

Şaban Sevinç, CHP'nin Muharrem İnce'ye 'nihai' teklifini açıkladı Şaban Sevinç, CHP'nin Muharrem İnce'ye 'nihai' teklifini açıkladı

***  

DEM Parti'den "Demirtaş" açıklaması

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Başak Demirtaş'ın İBB adaylığıyla ilgili açıklamanın MYK'de değerlendirileceğini söyledi.

İsmail Saymaz: DEM Parti’nin İstanbul kararına Demirtaş müdahale etti İsmail Saymaz: DEM Parti’nin İstanbul kararına Demirtaş müdahale etti

***  

İmamoğlu'ndan Başak Demirtaş yorumu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başak Demirtaş'ın İstanbul adaylığı ile ilgili açıklamasına ilişkin, "Bu konu, DEM Parti'nin karar vereceği bir konu. Benim yorum yapmamı gerektirecek bir konu değil" dedi.

İmamoğlu'ndan, Başak Demirtaş açıklaması: "DEM Parti'nin karar vereceği bir konu" İmamoğlu'ndan, Başak Demirtaş açıklaması: "DEM Parti'nin karar vereceği bir konu"

***

Ekşi Sözlük'te İmamoğlu destekçilerine engelleme

Erişim engeli kaldırılan Ekşi Sözlük'te İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen hesapların kapatıldığı öne sürüldü. Murat Ongun, erişim engelinin kaldırılmasının ardından bu durumun 'kuşkulu' olduğunu dile getirdi.

Erişim engeli kalkan Ekşi Sözlük'te 'İmamoğlu kıyımı' iddiası Erişim engeli kalkan Ekşi Sözlük'te 'İmamoğlu kıyımı' iddiası

***

Beşikçioğlu'ndan ABB ve Yavaş ziyareti

CHP’nin Ankara Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Beşikçioğlu, “Mansur Başkanla aramla hiç bir sıkıntı olmadı. O bizim ağabeyimiz Onun tecrübelerine de her daim ihtiyacım vardır. Ben rant bilmem, imar bilmem. Ama hizmeti bilirim” diye konuştu.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması: İki Angaralı... Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması: İki Angaralı...

***  

İYİ Parti Ankara adayını açıklayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayını yarın saat 14.30'da açıklayacağını duyurdu.

İşte İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir adayını açıklayacağı tarih İşte İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir adayını açıklayacağı tarih

***

YRP'den AKP ile görüşme açıklaması

Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altunöz, yerel seçimler için yürütülen ittifak görüşmeleri için, "AK Parti'nin teklif edeceği bir şey kalmadı. Biz adayımızı çıkarırız" diye konuştu.

AKP ve Yeniden Refah'dan gece görüşmesi! Heyetler sonuç alamadı gözler Erdoğan ve Erbakan'a çevrildi AKP ve Yeniden Refah'dan gece görüşmesi! Heyetler sonuç alamadı gözler Erdoğan ve Erbakan'a çevrildi

***

Bahçeli'nin hedefinde yine muhalefet var

MHP lideri Devlet Bahçeli parti grup toplantısında söz aldı. Bahçeli, yerel seçimler hakkında “İstanbul muradına erecek, Ankara'ya Altınok mühür vuracak; İzmir'de de dağın sıcaklığı tuncu eritip savuracak” dedi. Öte yandan Bahçeli, açıklamasında İsveç’in NATO’ya üyeliğine destek olacaklarını da belirtti.

Devlet Bahçeli'nin hedefinde yine muhalefet var Devlet Bahçeli'nin hedefinde yine muhalefet var

***

Kurum'dan proje iddiaları...

AKP İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Küçükçekmece'de katıldığı programda, "Dönüşüm projelerimizi yerinde yapacağız, gönüllü yapacağız, hızlı yapacağız" iddiasında bulundu.

Murat Kurum'dan vatandaşa: '31 Mart'a odaklan' Murat Kurum'dan vatandaşa: '31 Mart'a odaklan'

***

AKP Ankara adayı Altınok'tan "Ankapark" yorumu

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok esnaf ziyaretinde bulundu. Projedeki yağma, rant, yolsuzlukla 801 milyon doların üstüne zarara neden olan Ankapark projesi ile ilgili sorulara yanıt veren Altınok, "Ankapark'ı açmak lazım. Orada çürüyen maalesef milli bir servet var. Ankapark'ı hizmete açacağız"  dedi.

Turgut Altınok'tan 'AKP Genel Merkezi anketi' iddiası Turgut Altınok'tan 'AKP Genel Merkezi anketi' iddiası

***

Kaplan iddianamesine "Soylu" damgası

Ayhan Bora Kaplan hakkında hazırlanan iddianamede, "Olay -B" olarak adlandırılan "kasten adam yaralama" eyleminin detayları ortaya çıktı. Suç örgütü lideri Kaplan'ın, Süleyman Soylu'nun amcasının oğlu eski bürokrat Sadık Soylu'nun oğlu için 3 çalışanını ayaklarından vurduğu öne sürüldü.

Ayhan Bora Kaplan iddianamesinde yeni bilgi: "Üç çalışan Soylu için mi vuruldu?" Ayhan Bora Kaplan iddianamesinde yeni bilgi: "Üç çalışan Soylu için mi vuruldu?"

***  

Merkez Bankası Başkanı Erkan hakkındaki iddialar bitmiyor

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile akraba olduğu öne sürülen eski İçişleri Bakanı, JİTEM Davası sanıklarından Mehmet Ağar, ortaya atılan iddiayı yalanladı, “Kendileri ile hemşerilik bağı dışında herhangi bir bağımız yok” dedi.

Kulis: Erdoğan, Hafize Gaye Erkan'ı görevden almayacak Kulis: Erdoğan, Hafize Gaye Erkan'ı görevden almayacak

Hafize Gaye Erkan'ın imzası neden değişti? CHP'li Burhanettin Bulut'tan 'sahte' iddiası Hafize Gaye Erkan'ın imzası neden değişti? CHP'li Burhanettin Bulut'tan 'sahte' iddiası

***

Kulp'ta durumlar karışık: Bu kez de başka kavga

Diyarbakır'da kaymakamın imamı darp ettiği iddiaları sonrası bir kavga yaşandığı öne sürüldü. Buna göre kaymakamlık binasına gelen imamın yakınları ile AK Parti İlçe Başkanı'nın kardeşi kavga etti.

Kulp Kaymakamı'nın darp ettiği imam: Mikrofon sopasıyla bacaklarıma vurdu Kulp Kaymakamı'nın darp ettiği imam: Mikrofon sopasıyla bacaklarıma vurdu

***

SGK ödeme tarihlerini açıkladı

Sosyal Güvenlik Kurumu Emekli Sandığı'ndan maaş alanların ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemelerinin 26 Ocak’ta ödenmeye başlanacağını duyurdu.

SGK malulen emeklilik için geçerli olan hastalıkları duyurdu SGK malulen emeklilik için geçerli olan hastalıkları duyurdu