Kapılarını 2019'da Gökçek döneminde açan, 801 milyon dolara mal olan ve yalnızca 7 ay işletildikten sonra kapatılan, 3 yıllık hukuki sürecin ardından da 18 Temmuz'da Ankara Büyük Şehir Belediyesi'ne devredilen Ankapark konusunda Melih Gökçek de konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kamu zararı nedeniyle AKP'li Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunulurken, Melih Gökçek kendisini A Haber'de ilginç sözlerle savundu.

"AOÇ DİNOZORLARI"

Gökçek'in, "Benim aldığım dinozorlar değil. Bunlar Mansur Yavaş'ın depodan çıkartıp, halkın önüne atıp, 'Bakın Melih Gökçek'in dinozorları' diye takdim ettiği, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesin'den kalan eski dinozor artıkları.

"Bunun gözleri ışıl ışıl yanan bir videosu vardı. Dinozorun hali. Görüyor musunuz? Bunun başka bir hali vardı. Gözlerinden ışıklar fırlıyor. Pırıl pırıldı" ifadeleri şaşkınlık yarattı.

"DİNOZOR ARTIKLARI"

Melih Gökçek'in açıklamaları şöyle oldu:

"Girin internete, aynen şöyle yazıyor: Dünyanın en zeki çocukları dinozorlarla uğraşan çocuklar. (Dinozoru göstererek) Bunun gözleri ışıl ışıl yanan bir videosu vardı. Dinozorun halini görüyor musunuz? Bunun başka bir hali vardı. Gözlerinden ışıklar fırlıyor. Pırıl pırıldı.

"Bu da aynı şekilde. Benim aldığım dinozorlar değil. Bunlar Mansur Yavaş'ın depodan çıkarıp, halkın önüne atıp, 'Bakın Melih Gökçek'in dinozorları' diye takdim ettiği, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi'nden kalan eski dinozor artıkları. Sırf karalamak için yapıyor."