GÜNDEM

Fenerbahçe taraftarından İmamoğlu’na destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, THY EuroLeague'in 15. haftasında Fenerbahçe Beko'nun sahasında Partizan'ı ağırladığı maçı seyretmeye gitti. Fenerbahçeli taraflar, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak cezası alan İmamoğlu'na tezahüratlarla destek verdi.

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, THY EuroLeague'in 15. haftasında yapılan Fenerbahçe-Partizan maçını seyretti.

İmamoğlu'na Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik eşlik etti. Fenerbahçe Divan Kurulu üyeleri de tribüne gelerek İmamoğlu ile selamlaştı.

YSK başkanı ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilen İmamoğlu'na Fenerbahçe taraftarları tezahüratlarla destek vererek dakikalarca ayakta alkışladı. Yapılan tezahüratlara İmamoğlu el sallayarak karşılık verdi.

Ayrıca İmamoğlu, sosyal medya hesabından kendisine yapılan tezahüratlara teşekkür etti.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Güzel takım, güzel taraftar.<br><br>Turkish Airlines Euroleague&#39;de <br>Fenerbahçe Basketbol Takımına Partizan karşısında başarılar, ilgisi ve sevgisi için de taraftarlara teşekkürler. <a href="https://twitter.com/FBBasketbol?ref_src=twsrc%5Etfw">@FBBasketbol</a> <a href="https://t.co/Corx791BbR">pic.twitter.com/Corx791BbR</a></p>&mdash; Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) <a href="https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1605993390847295489?ref_src=twsrc%5Etfw">December 22, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>