Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Bağcılar Belediyesi'nin iftar programında konuştu.

Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef alan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

7'Lİ KOALİSYON

Bölücü örgütün uzantılarının da katılımıyla, sayısı 7’ye çıkan koalisyonun durumunu siz de görüyorsunuz. Terör örgütünün parlamentodaki uzantısıyla beraber 7’li koalisyon… Buna ad olarak ne koyarsanız koyun. Hepsi de yakışır.

YARDIMCI SAYISI 50'Yİ BULACAK

 Güçlendirilmiş parlamenter sistem diyerek çıktıkları yolda döndüler, dolaştılar 7 cumhurbaşkanı yardımcısının, bu gidişle sayısı 50’yi bulacak, bakanlıkların olduğu ucube bir sistemde karar kıldılar. Şimdi de bahardan, barıştan, kucaklaşmaktan bahsediyorlar

TURİST ÖMER

İstanbul'a hizmet vermek varken turist Ömer misali sağda solda dolaşıyorlar halen ağızlarını her açtıklarında engellemekten, durdurmaktan ülkemizin stratejik projelerine dokunmaktan bahsediyorlar. Biz Cumhur İttifakı olarak eserlerimizle konuşuyoruz.

SELO DENİLEN ADAM

Bu 'Selo' denilen adam Diyarbakır'da bizim 51 evladımızın ölümüne neden olan kişi değil mi?

BAY BAY KEMAL

Şimdi ne diyor Bay Bay Kemal, biz gelir gelmez bunları çıkartacağız. Benim milletim size yol vermeyecektir.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMAYACAĞIZ

İnşallah söz verdiğimiz işleri yaparak hiçbir kardeşimize hayal kırıklığı yaşatmayacağız. Milletimizin neler beklediğini çok iyi biliyoruz. Daha çok çalışacağız. Daha fazla proje üreteceğiz. Seçim atmosferinin bizi asıl gündemimizden uzaklaştırmasına müsaade etmeyeceğiz.