EMEK DÜNYASI

Emekçilerden İliç'teki sendikacılara: İşbirlikçiler, bizi bu hale getiren onlar

Erzincan İliç'te emekçiler, Maden-İş sendikası yöneticilerine tepki gösterdi. Bir emekçi, sendikacıların etrafta olmasından rahatsız olduğunu dile getirip, "Bizi susturan bu hale getiren onlar. İşbirlikçiliği yaptılar, Bİz sesimizi çıkartmaya çalıştığımız da bizi susturdular" dedi.

Abone Ol

Soma maden faciasında da büyük tepki gören Maden İş sendikası bu sefer de Erzincan İliç'te belirdi. Emekçiler, sendikacıların etrafta dolaşmasına isyan etti.

Sıddık isimli emekçi, " 'Bu adamlar beni tehdit etti' diyor 'zorla geri dön' demişler. Fahrettin Keklik, şu an göçüğün altında. Bunlar Allah mı oldu? Biz insanız bir hakkımız hukukumuz yok mu? Gerginlik değil burada dolaşmasınlar . Bu kadar acımız varken dolaşmasınlar. Bizi susturan bu hale getiren onlar. İşbirlikçiliği yaptılar, Biz sesimizi  çıkartmaya çalıştığımız da bizi susturdular.

Emekçiye diğer yoldaşı da şu sözlerle destek verdi:  "O adamları ölüme yollanlar da bunlar, o adamlara deseydi ki çalışma yerleri riskli deseydi mezarı üzerine yığmazlardı"