Beslenme ve Diyet Uzmanı Güzide Deliacı, obeziteyle ve buna bağlı oluşabilecek kronik hastalıklarla mücadele başta olmak üzere yurttaşların sağlıklı beslenmelerini sağlamak amacıyla hafta içi her gün Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi'nde hizmet veriyor. Bu kapsamda, kilo vermek için merkeze başvuran yurttaşların ayrıntılı vücut analizleri göz önünde bulundurularak kişiye özel beslenme listeleri hazırlanıyor, kişi ideal kiloya ulaşana haftalık kadar takipleri yapılıyor. 

Deliacı hizmete ilişkin, şöyle konuştu:

“Çocuk beslenmesi, gebelik beslenmesi, sporcu beslenmesi, obazite, birçok kronik hastalıklarda beslenmeye yönelik çalışıyoruz. Danışanlarımız belediyemizin iletişim kanallarından ve bizzat gelerek randevu oluşturabilirler. Randevuya gelmeden önde tahlillerinizi biyokimyasal bulgularınızı hazır etmenizi istiyoruz. Bu bulgular doğrultusunda vücut analiz cihazımızla vücudunuzda ne kadar yağ, kas, ödem var, bunların analizlerini yapıp sonuçlarına göre tamamen bireysel kişiye yönelik hizmet veriyoruz. Ayrıca haftada bir kontrollerimiz olacak. Motivasyon bizim işimizde daha ön plana çıkıyor. Onun için WhatSapp üzerinden ayrıntılı veri takibi günlük soru paylaşımlarımız olacak. Böylesine bir hizmeti Edremit halkına ücretsiz sundukları için Edremit Belediye başkanımız Sayın Selman Hasan Arslan’a çok teşekkür ediyoruz.”

Edremit Belediyesi; hastalıklarda beslenme, kilo alma, kilo verme, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, çocuk beslenmesi, adölesan (ergen) beslenmesi, sporcu beslenmesi ve kilo yönetimi gibi alanlarda ihtiyaca göre destek veriyor. Diyetisyen hizmetinden her yaş grubundan tüm yurttaşlar, 444 85 10 numaralı telefondan randevu oluşturarak yararlanabilir.