Haber: Atilla Yoğurtçu

Dün akşam, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit Belediye Başkan adayı Mehmet Ertaş önderliğinde bir heyet, Balıkesir'in Yolören ve Ortaoba mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, mahalle sakinlerinin öneri ve isteklerini dinlemek amacıyla bölge halkıyla bir araya gelindi. 

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan ziyarette, Ertaş ve beraberindeki heyet, vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyerek not aldı. Toplantı, mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda gerçekleşirken, katılımcıların belediyecilik konularında görüşlerini paylaşmaları sağlandı. 

Mehmet Ertaş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin samimi ve coşkulu karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mahalle sakinlerimizin öneri ve isteklerini dikkate alarak, daha yaşanabilir bir Edremit için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. 

Ziyaretin sonunda, mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirilirken, gelecek dönemde yapılacak projeler ve hizmetler hakkında bilgi verildi.