Samsun Gazeteciler Cemiyeti, "Milli Mücadele'nin 102. yılı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle 9'u gazeteci 39 kişiye ödül verdi. Shareton Oteli'nde düzenlenen etkinliğe katılım büyük oldu. 

Samsunlu ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un sunduğu gecede, dokuz8HABER'e ulusal dalda "Yılın En İyi İnternet Sitesi" ödülü verildi. Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Biçici ödülü, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik'in elinden aldı.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Törene ayrıca İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, gazeteciler İsmail Saymaz ve Hilal Köylü ile dokuz8AKADEMİ'nin eğitimi için Samsun'da bulunan Danışma Kurulu üyeleri Sibel Hürtaş ve Doç. Dr. Erkan Saka'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Törende ödüllerin verilmesinin ardından ünlü sanatçı Resül Dindar bir konser verdi.