Geçtiğimiz yaz döneminde ilk dokuz8ATÖLYE programını hayata geçiren dokuz8AKADEMİ, Türkiye’nin kader seçimlerine yönelik hazırlıklar kapsamında Türkiye çapında katılıma açık şekilde yeni “dokuz8ATÖLYE” Staj programı”na başlıyor. 20 Mart-20 Haziran dönemi olmak üzere 3 ay sürecek Staj Programı Türkiye çapında başvurulara açık olacak.

dokuz8MEDYA Danışma Meclisi bünyesinde eğitmenler ve danışmanlar tarafından desteklenecek olan program kapsamında “Saha Muhabiri", "Haber Editörü”, “Video-Yayın Editörü”, "Video-Haber Kurgusu", “Proje Koordinatörü”, “dokuz8AKADEMİ Saha Yönetimi”, başlıkları altında programlar uygulanacak. Başvuru için iletişim fakültesi öğrencisi ve/veya mezunu olma şartı yoktur, farklı bölümlerden öğrenciler veya mezunlar da başvuru yapabilir. 

Atölye programına kabul edilecek olanlar dokuz8AKADEMİ tarafından ağırlıklı olarak online düzenlenecek düzenli eğitimlere katılmaya hak kazanacak ve katılımcılar seçimlere kadar en az 10 farklı kentte düzenlenecek olan “Yüz Yüze Eğitim” programlarına da davet edilecekler. Programı tamamlayanlara sertifika verilecek.

Başvuru için niyet mektubunuzu [email protected] adresine “dokuz8ATÖLYE” konu başlığı ile gönderebilirsiniz. Son başvuru tarihi 17 Mart Cuma günüdür.