Diyarbakırlı sosyal medya fenomeni Ramazan Pişkin'in katil zanlısı Erkan B'nin tartışma yaşamadan direkt bıçakla cinayet işlediği öğrenildi.  Cep telefonu taşımayan zanlının babasının iş yerinin olay yerine yakın olduğu belirtildi. Erkan B.'nin olay günü yol haritası da ortaya çıkarıldı.

Erkan B. Zeytinburnu’ndan tam bir buçuk saat yürüyerek olay yerine geldi. Cinayetin ardından koşarak kaçan zanlı, bir süre sonra durarak, yolda bir kişiden sigara alıp içti.

Otobüse binerek Beyoğlu ilçe sınırları içerisinde otobüsten indi. En son görüntüsü Beyoğlu’nun Hacıhürsev bölgesine giren zanlının izi sokak çalışmasıyla bulundu. Cinayet ekipleri, önce kim olduğu tespit edilmeyen şüphelinin yakalanması için sokak sokak çalışma yaptı.

ANNESİNİ DARBETMEKTEN ARANIYORMUŞ

Yapılan çalışmalarda katil zanlısının 9 suç kaydından birinden “Kasten yaralama “ suçu bulunuyor. Katil zanlısı Erkan B.’nin annesini darp ederek bu suçu işlediği belirlendi. Ayrıca annesini yaralama suçundan da arandığı ortaya çıktı.

EK GÖZALTI KARARI

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre  Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan şüpheli Erkan B. için bir gün daha ek gözaltı kararı alındı. Yapılacak soruşturmanın ardından şüpheli Erkan B, yarın adliyeye gönderilecek